top of page

Usein kysytyt kysymykset

 • Miten tilaan itselleni karkkia?
  Mene sivulle: Karkkishop Valitse haluamasi tuote/tuotteet Siirry ostoskoriin ja kassalle Kassalla Toimitustiedot -> kirjaa omat yhteystietosi eli mihin osoitteeseen tahdot toimituksen Valitse Toimitustapa -> Koko tilaus samaan osoitteeseen Maksa tilaus
 • Miten tilaan lahjaksi?
  Suosituin lahjatuotteemme on postiluukusta sujahtava karkkilähetys: Mene sivulle: Postiluukkukarkit / Karkkiboksit Valitse haluamasi tuote Lisää tuotesivulla vastaanottajan yhteystiedot, muista puhelinnumero! Kirjoita viesti, jonka toivot lähetykseen Voit valita muita tuotteita lähetykseen tai jatkaa kassalle Kassalla Toimitustiedot -> kirjaa omat yhteystietosi Valitse Toimitus -> Postitus vastaanottajalle/-ottajille Maksa tilaus
 • Miten nopeasti tilaus toimitetaan?
  Pääasiassa pakkaamme tilaukset keskiviikkoisin. Paketit matkaavat yleensä 1-3 vuorokautta. Sesonkiaikoina pakkaamme tilauksia päivittäin. Huomioithan mikäli teet tilauksen tietylle sesongille, tuotesivulla on kerrottu erikseen millä viikolla tilaus lähetetään.
 • Mitä jos tilaus ei mahdu postiluukusta?
  Mikäli olet tehnyt Postiluukkukarkkitilauksen ja Posti ei syystä tai toisesta saa toimitettua pakettia vastaanottajan postiluukusta, tilaus menee Postin toimipisteeseen noudettavaksi. Vastaanottaja saa tekstiviestillä nouto-ohjeet.
 • Tilaamani paketti oli rikkoutunut, mitä teen?
  Voiei! Suuret pahoittelut! Meille on äärimmäisen tärkeää, että paketin sisältö on tuore, herkullinen ja hygieeninen. Kiinnitämme tähän huomiota kaikissa pakkausvaiheissa. Ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme johanna@caramel.fi ja selvitetään asia :)
 • Mitä karkkeja paketit sisältää?
  Maailman parhaita irtokarkkeja, tietenkin! Seuraamme herkeämättä suosituimpien irtonamien listauksia ja uutuuksia. Pidämme varastoamme mahdollisimman pienenä ja tilaamme karkit mahdollisuuksien mukaan suoraan tehtaalta, jolloin karkit eivät "seiso" varastollamme ja ne ovat kaikista herkullisimpia kun saat tilauksen! Olemme todella tarkkoja laadun suhteen, emmekä koskaan käytä "feikkikarkkeja".
bottom of page