top of page

Tärkeää

lue nämä ohjeet ennen tilausta

caramel logo pink (1).png
Osto- ja toimitusehdot

Nämä ovat Caramel Helsinki Oy-verkkokaupan ehdot, joita sovelletaan tällä sivustolla toimivan verkkokaupan tuotteiden tilauksissa. Asiakas hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä tekemällä tilauksen verkkokaupassa. Caramel pitää oikeuden ehtojen muokkaamiseen ja päivittämiseen. Asiakkaana sinulla on vastuu tarkistaa aina nämä osto-ja tilausehdot ennen tilauksen vahvistamista.​

Asiakastiedot

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Asiakkaan on oltava yli 18-vuotias ja hänellä on oltava toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. 

Asiakas hyväksyy myös, että Caramel Helsinki Oy voi lähettää Asiakkaalle tilaukseen liittyviä viestejä sähköpostin tai tekstiviestien välityksellä. 

Ennen tilausta

Asiakkaan vastuulla on tutustua verkkosivustolla oleviin tuotetietoihin sekä näihin osto- ja tilausehtoihin. Asiakkaan on ilmoitettava mahdolliset allergiat tuotevalintavaiheessa, kohdassa "Listaa tähän karkkitoiveesi/ Karkit, joita et voi sietää/joille olet allerginen". 

Asiakkaalla on vastuu tuotteen soveltuvuudesta omaan käyttöönsä. 

Muistutamme, että suurin osa tilauksista toimitetaan suoraan postiluukkuun, otathan asiakkaana huomioon mahdolliset lemmikkieläimet taloudessa. Mikäli haluat tilauksen muualle kuin kotisi postilaatikkoon, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Toimitus

Verkkokauppatilaukset postitetaan pääsääntöisesti keskiviikkoisin (sesonkiaikana useammin) eli Karkkipäivätilaukset alkaa aina seuraavasta viikosta ellei asiakas toivo eri aloitusajankohtaa tilausta tehdessään.

Verkkokaupan tilaukset toimitetaan toistaiseksi vain kotimaahan. Tilauksen koosta riippuen, toimitusaika on 1-7 arkipäivää. 

Käytämme Postin palveluita tilausten postittamisessa.

Tilauksen peruutus/palautus

Kuluttajansuojalain 6 luvun mukaisesti etämyynnissä sovellettavaa peruutusoikeutta ei ole elintarvikkeiden eli tässä tapauksessa makeisten yksittäisissä toimituksissa. Caramel Helsinki Oy vastaa virheellisistä, puutteellisista tai muuten viallisista toimituksista. Asiakkaan tulee olla viipymättä yhteydessä asiakaspalveluun mikäli toimitettu tuote ei vastaa laadultaan asianmukaista ja asiakas haluaa reklamoida tilauksestaan.

Asiakkaan ostaessa Karkkipäivä-jäsenyyden, sitoutuu hän valitsemansa kestoiseen "jäsenkauteen" ja ostolla ei ole palautusoikeutta. Maksu veloitetaan kertaluontoisesti. Jäsenyys ei automaattisesti jatku kauden päätyttyä, ellei asiakas itse ilmoita halukkuuttaan jatkolle asiakaspalveluun.

Tilauksen maksaminen

Yksityisasiakkaille toimii maksutapana CREDIT/DEBIT-korttimaksut ja lisäksi Klarnan maksupalvelut. Korttimaksuliikenne tapahtuu Stripe-palvelun kautta (https://stripe.com/fi).

Yritystilaukset

Isommat yritystilaukset hoidetaan aina sähköpostin välityksellä. Organisaation on vahvistettava tilauksensa eräpäivään mennessä, jonka jälkeen tarjous umpeutuu. Tarjottu tilauksen hinta on aina voimassa vain tarjotulle organisaatiolle, eikä kyseistä tarjousta voi käyttää uudelleen.

Tilauksen vahvistamisen jälkeen, organisaatio sitoutuu tilaukseen eikä sitä voi enää peruuttaa. 

Caramel.fi -verkkosivustolla esitetyt kuva- ja tekstimateriaalit (sisältäen tuotekuvat, tekstit, videot, logot, muut kuvat) ovat Caramel Helsinki Oy:n omaisuutta. Näiden materiaalien luvaton käyttö tai kopiointi muuhun kuin tuotteiden myynninedistämistarkoitukseen on kielletty.

bottom of page